Bästa campingplatserna för familjer

Visst är det kul att ta med barnen på en campingsemester, men det är inte längre som när man själv var liten. Nu är man den vuxna som måste se till att hitta den där perfekta campingplatsen och se till så att packningen är helt rätt. Sverige bjuder på helt otroliga campingplatser där många bekvämligheter finns tillgängliga och campingsemestern kan snabbt bli som vilken utomlandsvistelse som helst. I denna text kommer vi att lista några av Sveriges bästa campingplatser för familjer och förhoppningsvis är det just en av dessa som kommer fånga ditt intresse.

Daftö

På Daftö Camping finns många möjligheter. Här väljer du själv om du vill bo i en stuga eller om du hellre föredrar att slå upp ett tält eller husvagn på en egen campingplats. Campingområdet ligger naturnära och dessutom är det inte långt till den populära nöjesparken Daftöland. Stugorna finns i olika storlekar (från 2 till 8 personer) och beroende på säsong kan priserna variera. Njut av den goda frukostbuffén eller besök någon av Daftölands eller Packhusets restauranger.

Byske havsbad

Byske havsbad ligger beläget i Skellefteå och är en stor camping med både havsbad, pool och en underhållande vattenpark. Denna femstjärniga campingplats erbjuder både egen plats eller möjlighet att hyra stuga för den som önskar. Här kan du njuta av aktiviteter som fotboll, tennis, elbilbana, äventyrsgolf, BMX-bana, cyklar, kanoter, trampbilar och mycket mer. Med andra ord är det ingen i familjen som någonsin kommer att få en tråkig stund.

Böda Sand

Ingen har väl undgått att höra talas om Böda camping. Böda Sand är en otroligt populär plats för barn och vuxna att vistas på, så det gäller att vara ute i mycket god tid om man vill hinna få en plats till sommaren. Campingplatsen erbjuder stugor för 2-4 personer, men naturligtvis går det bra att endast hyra campingplats och ställa upp sitt eget tält, husvagn eller husbil. Ta del av Scensommar med kända artister, utebio på kvällarna eller varför inte hänga vid poolen eller sporta en stund. Den kritvita stranden har lockat till sig besökare i många år och det är ytterst få saker som skiljer Böda Sand mot en semester i ett exotiskt land.

Pite havsbad

Precis som Böda Sand är Pite havsbad en av de mest populära campingplatser som Sverige har. Här kan du bo lyxigt i ett elegant hotellrum, bo mysigt i en stuga eller varför inte uppleva naturen på nära håll på den trevliga campingen för husvagn, husbil och tält. Under sommaren är det mycket håll i gång på Pite havsbad och man kan förvänta sig kända artister och roliga shower nästan varje dag. För de mindre finns äventyrsbadet på plats, men så gör även Nimbys värld, vilket är ett lekland. På området erbjuds även spa i en mycket glamorös spaanläggning.

Leksand strand

Leksand strand är en utmärkt campingplats för alla med spring i benen. Här kan du hyra fantastiska stugor i en mysig miljö eller själv sätta upp ditt boende genom att endast hyra campingplats. Området är alltid fyllt av liv och det finns ett flertal restauranger och caféer där man kan avnjuta goda bakelser och njutningsfulla maträtter. Glöm inte att besöka Leksand Sommarland!

Comments are closed.